11/30/2015

Opintolainojen Sijoitus Fortumiin

Rapalan myynnistä salkkuun jäänyt käteinen rupesi polttelemaan liikaa, eikä varojen pitäminen käteisessä ole opintolainasalkun strategian mukaista. Pitkän harkinnan jälkeen päätin ottaa salkkuuni Fortumia, jossa en hirveästi downsidea näe tällä hetkellä sekä mielestäni kurssilla on potentiaalia ottaa parikymmentä pinnaa ylöspäin kevättä kohti edetessä.

Opintolainasalkku rikkoi tässä vähän aikaa sitten 4-figs tuoton, mistä voi kiittää onnistunutta sijoitusta Securitakseen - Securitaksen kurssi on ottanut lähes 30% ylöspäin lyhyessä ajassa otollisista uutisista johtuen.

Salkun arvon kehitys on tällä hetkellä aika pitkälti samassa kurssissa suunnitelmani kanssa, jossa tavoiteltiin 10 000€ yhteenlaskettua tuottoa projektille. Nyt on tosin takana niin monta hyvää pörssivuotta, että hieman skeptisenä täytyy ottaa vastaan pörssivuosi 2016. Mahdollisia varautumisia tosin tulen tekemään toisen salkkuni kautta (jos tulen) joten ei aiheuta toimenpiteitä opintolainaproggiksen suhteen.

Nyt alkaa viimein muuten myös ostamani VW osakkeen kammeta omilleen, harmi vaan, että ajoitukseni ei ollut paras mahdollinen, kun ostin osaketta ensimmäisen megalaskun jälkeen. Live and Learn..






Opintolainasalkun tilanne 30.11 Fortumin oston jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti