Bloggaaja

Kuka
Olen 22-vuotias mies, joka aloitti kauppatieteelliset opinnot yliopistossa vuonna 2014. Sijoittamisen olen aloittanut 18-vuotiaana laittamalla suurimman osan säästöistä (Kesätyö/lahjat) suoriin osakesijoituksiin. Blogissa seuraan opintolainasalkkuni ja velattoman salkkuni kehitystä, joista ensimmäinen on nähtävillä myös euromääräisine arvoineen.

Tarkoitus on kirjoitella itseäni kiinnostavista asioista, sijoituspäätöksistä sekä salkkujen kehityksestä. Nimimerkin takaa kirjoittelu antaa vapaamman lähestymisen bloggaamiseen, eikä omalla nimellä ole tarkoitus (ainakaan vieilä) tulla esille blogissa.

Motivaatio
Motivaattorina blogin pitämiselle toimii mahdollisuus oman ajattelun kehittämiseen ja uusien näkökulmien poimiminen omieni tullessa haastetuksi.

 Talous ja sijoittaminen ovat itseäni aina kiinnostaneet ja julkisten sijoitustavoitteiden asettaminen (8% p.a) tulevat toivottavasti ajamaan parempia sijoituspäätkösiä, koska ne on myös kirjallisesti perusteltava.

Blogin pitäminen on myös tilaisuus itselleni opetella käytännössä esimerkiksi hakukoneoptimointia ja tutkia lukijoiden käyttäytymistä (miten ulkoasu/muotoilu/mainokset vaikuttavat sivulla vietettyyn aikaan sekä esimerkiksi bounce rateen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti