3/19/2015

Opiskelijajäsenyys ja Jäsenedut aktivoitu Nordnetissä


Kirjoitin viime postauksessa laittaneeni Osakesäästäjien Keskusliiton opiskelijajäsenyyshakemuksen vetämään, jota hain suurimmaksi osaksi halvempien kaupankäyntikulujen takia. Opiskelijajäsenyydelle tuli hintaa 12€, mikä kattaa kuluvan kalenterivuoden ja tilaus uusiutuu automaattisesti ilman peruuttamista.

Hakemisesta

Opiskelijajäsenyyttä hain kuun alussa Osakesäästäjien Keskusliiton sivuilta löytyvällä liittymislomakkeella. Hakemuksen lähettämisen jälkeen kiinnitin itse huomiota vahvistusviestin puuttumiseen, mikä itsestäni tuntui oudolta, sillä vahvistusviestit ovat nykymaailmassa aikalailla standardi käytäntö.

Viisi päivää hakemuksen jättämisen jälkeen laitoin mailia perään, kun asiasta ei ollut kuulunut mitään. Toimarilta tuli nopea ja ystävällinen vastaus, jossa kertoi prosessoinnin ja laskutuksen vievän aikaa ja vahvisti hakemukseni kirjautuneen järjestelmään.

Jäsenmaksulomake ja infokirje jäsenyydestä saapui 11 päivää hakemuksen jättämisen jälkeen. Maksoin  laskun ja laitoin samalla screenshotin maksusta nordnetin asiakaspalveluun, jotta saisin palkkiotason pykälää alemmaksi ja pääsisin myyntilaidalle Elisassa mahdollisimman nopeasti.

Nordnetin asiakaspalvelu toimi tässä vikkelästi, sillä illalla laitettuun viestiini oli vastattu seuraavana aamuna 09:00, jossa ilmoitettiin jäsenetujen olevan aktivoituna vuoden 2015 loppuun asti. Tällä hetkellä kohdassa Salkku -> Asetukset näkyy palkkiotason olevan speciaali eli ollaan automaattisesti vähintään tasolla 3 (7€ / 0,15%).

Jäsenetuihin nordnetissä kuuluu myös pääsy Inderesin-analyysipalveluun (norm 20€/kk) sekä WinTrade ohjelmistoon (norm 9€/kk). 

Inderesin analyysipalvelusta tulen varmaankin mielenkiintoisimmat blogipäivitykset kahlaamaan läpi, muuten vaikuttaa sisältävän aika pitkälti yleistä pölinää.

WinTrade taas on windows-pohjainen ohjelmisto, joten siihenkään en pääse tutustumaan.

Suosittelen liittymään opiskelijajäseneksi Osakesäästäjien Keskusliittoon, sillä jäsenmaksu maksaa itsensä huokeampien kulujen muodossa takaisin, jos toimeksiantoja kertyy kuudesta ylöspäin. Jäsenmaksu on myös vähennettävissä verotuksessa!

- Nalle

4 kommenttia:

  1. Kiitoksia vinkistä! Itse olen myös opiskelija, mutta en ole vielä ennen tajunnut hyödyntää opiskelijajäsenyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,
      Mukava tietää, ettei turhaan tullu raapusteltua! :P

      Poista
  2. Harmi, kun olen jo yli 30 niin ei pääse enää opiskelijajäseneksi.. Olisikohan tuosta nyt senverran hyötyä, että kannattaa liittyä ihan perusjäseneksi. Kaupankäyntiä on silloin tällöin, lähinnä kk-säästöä, mutta välillä ostetaan ja myydään.. Tiukoille se menee, mutta jos se Viisas Raha on lukemisen arvoinen. niin siitä voisi jo muutaman euron maksaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiukoille menee, itse en kovin suuria odota viisas raha lehdeltä, tosin ainuttakaan lehteä en ole vielä lukenut, että sen osalta pelkkää spekulointia.

      Paikallisosastot järjestää käsittääkseni sponsoroituja sijoitusiltoja / illallisia, noista vois saada haettua lisäarvoa jäsenmaksulle, jos sattuu kiinnostamaan ;)

      Poista