7/06/2015

Kiirettä Pitää

Moikka,

Sijoitusrintamalla ei mitään uutta ole tapahtunut meikäläisen portfoliossa, lukuun ottamatta alkukesän myyntejä. Osakkeet on tarkoituksella tullut unohdettua kesän aikana ja talousuutisia on seurattu suhteellisen väljästi. Molemmat Salkut näyttävät tosin suoriutuvan yllättävän hyvin laskevilla markkinoilla, että sen päälle ei oo tarvinnut stressata.

Muuten kesä menee ulkomailla työharjoittelun merkeissä, eikä hirveästi ole aikaa seurata Suomen markkinoita ja pörssin liikkeitä. Palaillaan kesän lopussa uusilla ostoilla takaisin pörssimaailmaan. Silloin luvassa 1600€ opintolainan investointi, toivotaan että öljy liikkuu vielä matalalla loppukesästä, jotta päästään siihen iskemään kiinni jollakin sopivalla tuotteella.



Mukavaa Kesän jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Saako kysyä että millainen harjoittelupaikka kyseessä? Oletko valinnut minkä pääaineen?

    Aloitan itse Aallossa syksyllä ja kiinnostaisi ensi kesällä muutkin duunit kuin kaupan kassa (tms.ei oman alan homma). Niitä tullut tahkottua jo tarpeeksi.

    En ole itse onnistunut tuossa talousuutisista irtautumisessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, laita mulle tulemaan vaikka alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta sun meiliosote, niin voin viestillä laittaa lyhyesti muutamia pointteja jos kiinnostaa. :P

      Onnittelut opiskelupaikasta!

      Poista
  2. Hyvä juttu, välillä kannattaa lomailla :)

    VastaaPoista