9/18/2016

Myyntejä edessä


Päästin viime viikolla irti Nordeasta, joka oli salkkuni pienin omistus ja parissa vuodessa tuottanut sen 30% + osingot. Nordea valikoitui myyntikohteeksi, koska se oli salkun pienin omistus ja verotuksellisesti järkevä.

Tulevalle viikolle taistelusuunnitelmaan kuuluu muutaman lapun myyminen tarkoituksena keventää huomattavasti velkavipua, jolloin sitä olisi enimmillään pari tonnia jäljellä (superluotto).

Todennäköisesti tulen päästämään irti ainakin Fortumista ja harkinnassa on myös VW&DNB irroittaminen.

Itse en usko markkinoiden hinnoitelleen epämiellyttäviä poliittisia yllätyksiä järkevästi kursseihin, eikä tätä teatteria tee mieli seurata sivusta 20k€ velkavivulla :)

Ensimmäinen vaaliväittely jenkeissä pidetään 26. päivä tätä kuuta ja näissä väittelyissä ei Hillaryn leirillä ole mielestäni kuin hävittävää. Republikaanien esivaaleissa Trump aika pitkäli käveli muiden yli televisioiduissa väittelyissä ja kaverista näkee, kuinka hän viihtyy kameroiden edessä.

Täältä Pohjolasta on tietty paha ottaa kantaa tai spekuloida äänestystuloksilla, mutta itse todistamani Hillary-viha on juurtunut syvälle ihmisten mieliin ja sitä on vaikea valkopestä.

Myös mahdolliset terroristi-iskut länsimaissa näin vaalien alla, voivat mielestäni tehdä ratkaisevan vaikutuksen vaalien tulokseen.

Hyvä ottaa huomioon, että ennakkoäänestykset potkastaan jo tämän kuun lopussa käyntiin muutamissa osavaltioissa

http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/president/

Yllä olevasta linkistä pääsette katsomaan kootusti vaalikyselyjen tuloksia. Parametrit, joita näissä kyselyissä käytetään ei tosin välttämättä mittaa tarkasti kansan syviä rivejä.


1 kommentti:

  1. Täytyykö sinun lainata rahaa nopeasti, mutta et halua saattaa itseäsi ansaan? Vertaile vahvistettuja lainoja itsenäisten arvioijiemme kautta. Sivulta coolrahoittaa.fi löydät rahoitusyhtiöiden lainat jotka ovat nopeita ja ilmaisia, ja muutamassa minuutissa voit löytää lainan joka vastaa tarpeitasi.

    VastaaPoista