8/31/2015

Nordnet - kaupat 1€ välityspalkkioilla


Nordnet paras välittäjä

Nordnet valittiin muutama viikko takaperin  Osakesäästäjien keskusliiton Välittäjä 2015 -tutkimuksessa Suomen parhaaksi välittäjäksi. Tätä juhlistaakseen Nordnet julkaisi tänään mahtavan uutisen; tulevana torstaina (3.9) asiakkaat käyvät kauppaa pohjoismaisilla markkinoilla yhden euron välityspalkkioilla.

Normaalisti pohjoismaissa tehdyistä kaupoista on joutunut maksamaan minimissään 10€ välityspalkkion (pl. Suomi).

Nyt on siis kiireiden keskellä pari päivää aikaa etsiä potentiaalisia kohteita pohjoismaista pörsseistä. Oma tavoite on laittaa ainakin syksyn opintolainaerä kiinni osakkeisiin tulevana torstaina. Etsintä alkaa omalta osaltani ensin Tukholman sekä Oslon pörsseistä.

Itse yritän hahmottaa, miten pakolaiskriisi vaikuttaa eri yritysten toimintaympäristöihin ja löytyykö jotain yritystä, jolle suuret pakolaisvirrat tarkoittavat kasvavaa liikevaihtoa. Yksi mielenkiintoinen firma voisi olla siis esimerkiksi turvallisuuspalveluita tarjoava Securitas AB (Tukholman pörssi). Turvattomuuden tunteen uskoisi kasvavan koko Euroopassa -> kasvattaako huomattavasti turvallisuuspalveluiden kysyntää - who knows.

Hyödynnä 1€ kaupankäyntipäivät ja avaa tili Nordnettiin tästä. Maksuttoman osakesalkun avaat nopeasti verkkopankkitunnuksilla ja pääset heti realiaikaisen rahansiirron jälkeen osakekaupoille. Opintolainan nostaminen harkinnassa? Lue kirjoitukseni opintolainalla sijoittamisesta tästä

Kommentoikaa ihmeessä, jos löytyy näkemystä Securitaksesta tai tulevien trendien hyödyntämisestä sijoittamisessa.

- Nalle



2 kommenttia:

  1. Olisi kiva tietää, mikä on tällaisten kampanjoiden vaikutus kursseihin. Olen joskus miettinyt myös, voiko Nordnetin kuukausisäästösopimus vaikuttaa ETF:ien kursseihin, kun kerralla tulee kaikkien kk säästäjien toimeksiannot. Voi toki olla että nämä piensijoittajien toimet on niin mitättömiä, etteivät ne riitä hetkauttamaan mitään.

    VastaaPoista
  2. Moi - veikkaan, että jos kyseessä on vähänkin suurempi firma, niin pikkusijoittajat ei saa aikaan kun pikkuisen nykäyksen. Eri asia sitten jotku vähemmän vaihdetut firmat, jotka sattuu nousemaan nordnetin suosituslistalle :)

    VastaaPoista