8/20/2016

Nordnet - TOP20 yhtiöt ilman välityspalkkiota

Nordnet TOP20 yhtiöt ilman kaupankäyntipalkkioita

Nordnet tarjoaa koko ensi viikon ajan mahdollisuuden käydä kauppaa maailman suurimpien yhtiöiden (top20) osakkeilla ilman välityspalkkioita. Kampanja on rajoitettu 100 toimeksiantoon per tili ja sillä on tarkoitus juhlistaa Nordnetin 20 vuoden mittaista taivalta.

Erinomaista reagointia Nordnetin puolelta ulkoa tulevaan hintakilpailuun ja todennäköisesti saadaan kumottua Arvopaperin julkaiseman "tutkimuksen" aiheuttamaa kohinaa.

Avaa tästä maksuton tili Nordnettiin ja käyt ensi viikon ajan kauppaa yllä mainituilla osakkeilla ilman kaupankäyntipalkkiota! (normaalisti min. 15€/toimeksianto)

Henkilökohtaisesti harmittaa ajoitus, olen nyt viime viikkoina tankannut Walmarttia kolmeen otteeseen ja maksanut yhteensä 45€ välityspalkkioina :)

Katotaan minkälainen pörssiviikko tulevasta viikosta muodostuu, mutta Amazonin ostamisen ilman kaupankäyntipalkkioita voisi olla omalla kohdalla mielenkiintoista. Ehkäpä tilaisuuden tullessa irrotan hieman paukkuja Walmartista, katsotaan.

Lisätietoja kamppiksesta: https://www.nordnet.fi/kampanjat/kaupankaynti/nordnet-20v.html

Viikonloppuja!

8 kommenttia:

 1. Mistä sä ton löysit? Nn ei edes mainosta tollaista.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, että erinomaista reagointia. Toisaalta tämä ei hirveästi lämmitä kun kampanja kestää vain viikon (vrt. kilpailijoiden "pysyvä" hinnoittelu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, itse tosin uskon, että jonkinlainen hintojen tarkistus on tulossa kun ulkomaalaiset kilpailijat saa kasattua uskottavat tarjoomat

   Poista
 3. 20 mielenkiintoista yhtiöitä. Vaikea näin lyhyessä ajassa on arvioida että mihin noista nyt kannattaisi sijoittaa, kun ei ole aiemmin tullut Amerikan markkinan yhtiöitä tai niiden arvostusta seurattua...

  T. säästösalkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo historiaan pohjaten kalliiltahan näyttää

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, muutama/pari yhtiötä ollut mielenkiinnon kohteena. Varmaan tulee vähän pelattua.

  VastaaPoista