8/10/2016

Betsson Päivitys


Betssonin talousjohtaja Fredrik  Ruden on tiedotteen mukaan ostanut Elokuun 3. päivä 1200 Betssonin osaketta kurssiin 75,90 SEK. Euroiksi muutettuna tämä tekee nykyisellä kurssilla noin 9500 €.

Toinen optio-ohjelmista edellytti osakkeiden omistamista optioiden saamiseksi, joten oletan tämän oston liittyvän kyseiseen ohjelmaan. Tämä on tosin spekulointia, sillä optio-ohjelman tarkkaa sisältöä ei ole julkaistu.

Hyvä uutinen tää on motiivista huolimatta, että johto tankkaa oman puljunsa osakkeita. Optio-ohjelmaa silmällä pitäen CFO uskoo siis kurssin ylittävän 98 SEK (+20% nykykurssiin) tason kolmen vuoden kuluttua.

Huomasin myös Betssonin tarjoavan erittäin poikkeuksellisen hyvää talletusbonus + ilmaisveto kombinaatiota vanhoille asiakkailleen (100% talletusbonus + 25€ ilmaisveto)

Hyvä nähdä, että Betsson taistelee kovilla tarjouksilla asiakkaiden rahoista näin Olympialaisten ja pian alkavien suurien urheilusarjojen alla.

Tosin, näin poikkeuksellisen avokätinen tarjous kasvattaa todennäköisesti neljänneksen OPEXia ja pienentää taas sportsbookin marginaalia - sitä, miten paljon tämä vaikuttaa kokonaisuuteen on paha veikata, kun ei ole tiedossa että millä markkinoilla Betsson tätä tarjoaa. Vai tarjotaanko tätä vaan yksittäisille häviäville pelaajille.. ;)

Itse onnistuin löytämään sisäpiiritapahtumat vain kesäkuuhun asti (www.fi.se), jos onnistuit navigoimaan sivulle jossa näkyy myös heinä- ja elokuu, arvostaisin jos vinkkaat linkin kommentteihin :)

Betssonin tarjous
Salkkupäivitys

Salkkuuni tein muutoksia viime viikolla, kun sijoitin syksyn opintolainat Norjalaiseen DNB (@ 93,6 NOK) finanssitaloon ja myin pois loputkin omistamani IBM :ät, joista saadut dollarit allokoin heti Walmarttiin kurssilla 73,87$

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti